Oblikovanje brez doplačil, kot praktično vaš design studio.

OBLIKOVANJE IN DRUGA VSAKODNEVNA GRAFIČNA OPRAVILA ZA ENO FIKSNO MESEČNO CENO.


Oblikovanje brez doplačil, kot praktično vaš design studio. 5.00/5 (100.00%) 11 votes

Oblikovanje in grafična priprava brez omejitve.

Share Oblikovanje vaših materialov še nikoli ni bilo tako preprosto in ugodno! Profesionalni designerji čakajo na vaša naročila, brez skritih cenovnih presenečenj!

Kaj je to, kaj ponujate?

Vse “vsakodnevne” oblikovne (design / grafične) storitve izvedene od profi designerjev za simbolično ceno ali mesečno naročnino. V osnovi postanemo vaš oblikovalski studio za enostavna, dnevna opravila za le delček dosedanjega stroška.

Smo za skupaj, se izplača?

Ste startup – začetnik, podjetje v razvoju, korporacija z več znamkami, ki išče svoj trg… karkoli. Vsi taki, ki vodite podjetje v zagonu, malo podjetje ali tako, ki še raste in nima sredstev za zaposlitev oblikovalca ali agencije (običajen strošek nad 2000 eur mesečno), ste tisti pravi za “poroko” z nami. Verjetno ste v preteklosti uporabljali tako agencije kot samostojne designerje, a največkrat opravili oblikovanje  sami, da ste prihranili. Sedaj lahko prihranite svoj čas, saj dobite praktično neomejeno storitev za minimalno ceno.

Če pa že sodelujemo z nekom ...

Kakorkoli, trenutno ne potrebujete zaposliti designerja.

Osnovno grafično podobo imate pripravljeno. Pričeli ste s trženjem. Imate kakih pet zunanjih sodelavcev za oblikovanje, splet, tisk, trženjske nasvete in pospeševanje prodaje, promocije ipd. Z njimi izgubite vsaj nekaj ur tedensko. Si ne bi želeli imeti tega pod eno streho, z manj stresa in porabljenega časa, za le delček stroška? Potem ste z nami našli pravo rešitev. In kaj boljega, organiziramo vam lahko tudi nadvse ugoden tisk.

Kako servis deluje?
1. Prijaviš se in izbereš plan ter počakaš na vzpostavitev računa in dostop do internega sistema. Ob prvi prijavi plačaš majhen enkraten strošek vzpostavitve računa, ki ti velja dve leti od zadnjega naročila, krije pa tudi hrambo vseh naročil v oblaku.

2. Dodeljen ti je skrbnik, ki bo tvoj kontakt za vsa naročila, obenem pa bo skrbel za komunikacijo z oblikovalcem. Naročila za design oddaš preko preprostega spletnega obrazca. bolj jasno kot definiraš svoje želje, hitreje in lažje bo naročilo izvedeno.

3.Ko oblikovalec pripravi grafično pripravo skladno z navodili, design prejmeš na email. Nudimo neomejeno število korekcij, dokler nisi zares zadovoljen. Nato naročilo oblikovanja označiš kot zaključeno. S tem lahko nemudoma oddaš naslednje naročilo.

V kolikor torej potrebujete oblikovanje, pripravo materialov, marketinški nasvet za povečanje prodaje, nekoga ki poskrbi za objavo na vašem FB ali twitter profilu ali kaj podobnega, potem smo pravi naslov za vas. In več: kot naš naročnik boste imeli dodatne ugodnosti pri naročilu tiska pri izbranih partnerjih, kakor tudi možnost popusta na dodatne plačljive storitve za urejanje ali gostovanje spletnih strani, promocije, hostes, organizacije dogodkov ipd.

Oblikovanje in grafična priprava za vsak žep z varčnimi mesečnimi pavšali ali plačilom “po naročilu”. Hitro, enostavno, ugodno profesionalno oblikovanje.